Boka en weekend i Göteborg

Att boka en weekend i Göteborg är ett utmärkt sätt att besöka Sveriges trevligaste stad och bara njuta av västkustens vackra vyer ett par dagar. Att hitta en bra och prisvärt hotell i Göteborg är det minsta problemet. Vill du slå på stort och verkligen unna dig en weekend i Göteborg i lyxens och det formidabla överdådets tecken så ska du givetvis ta med dig den där speciella personen i ditt liv och checka in på nya Posthotellet i Göteborg – det vill säga Clarion Hotel Post. Och mycket mer än så behöver du inte göra för att iscensätta en helt fantastiskt weekend Göteborg; på detta hotell finns nämligen allt och lite till, även för den mest kräsne av homo sapiens.

Njut av maten och drycken på hotellets Restaurang och bar, signerat mästerkocken Magnus Samuelsson, eller skäm bort både kropp och själ på fantastiska spa-anläggningen och hälsomekkat ”Skönhetsfabriken”. Och skulle du händelsevis vilja röra dig utanför hotellet så ligger hela Göteborg City precis utanför hotelldörren. Ett par hundra meter till Skandinaviens största shoppingcentra Nordstan, och ytterligare några steg till kulturen, aktiviteterna och sevärdheterna på Kungsportsavenyn med omnejd.

Därutöver finns det såklart många flera alternativ för att hitta ett bra hotellerbjudande i Göteborg för din weekend. Ett annat hotell med perfekt cityläge, tillika väldigt modernt och mysigt, är coola First hotell Avalon. Ett boende som bokstavligen ligger mitt i centrala Göteborg. Detta är ett designhotell med hög klass, perfekt för dig som vill njuta av en weekend i Göteborg av shopping, mat och storstadspuls, samtidigt som du bor bra. Vi hittade en film på tuben som visar lite vad vi pratar om:

Fler saker att hitta på under din weekend Göteborg:

  • Liseberg: öppnar om ungefär en månad och är ett givet besökmål för alla barnfamiljer. Liseberg blir bara större och större, och bättre och bättre. I år har även vackra Göteborgshjulet flyttats till den stora nöjesparken, samt flera andra nya attraktioner.
  • Universeum: spänning, lärande, vetenskap och äventyr i ett enda stort härligt familjepaket. På Universeum kan man spendera hur många timmar som helst och botanisera bland djur och natur och allt däremellan.