Ett par bra webbplatser för dig som ska boka hotell i Stockholm

Stockholm – vår huvudstad, är för många turister rena Sangri-La på sommaren. Tyskar, danskar och norrmän är de vanligaste besökarna och kärleken till Stockholm handlar till stor del om upplevelser, mat, musik och det moderna anslaget av en huvudstad som har koll på det mest.

För dig som ska boka hotell i Stockholm finns det cirka 200 olika hotell i Stockholm och att välja mellan, varav ungefär hälften av dessa ligger i centrala Stockholm eller i direkt anslutning till centrum.

3 Tips

Den första webbplatsen vi ämnar rekommendera för den svenska Stockholmsturisten är bokahotell-stockholm.com. En bra samling av flera prisvärda hotell i Stockholm med omnejd. Här kan du även läsa på om stans turistmål och sevärdheter och få en hel del matnyttiga tips om vad du kan hitta på för aktiviteter under din vistelse i stan.

En annan given plats att kolla in är Tripadvisor och deras minst sagt maffiga sida om hotell i huvudstaden. Här kan du botanisera bland (nästan) alla hotell som står till buds, samt läsa vad massor av andra kunder och gäster tycker om boendet och omgivningen. Oumbärligt!