Gratis Hotell i Stockholm för bloggare

En nyhet som vi på Hotellerbjudande mottog med stor förtjustning är att Scandic Grand Central Hotell i Stockholm har snickrat ihop ett speciellt rum där ”digitala entreprenörer och bloggare” kan få övernatta gratis. Ett erbjudande som gäller från och med den 1 oktober 2012. Själva hotellrummet är rena drömmen för en bloggar och datornörd: har får man tillgång exempelvis en Ipad med bordsstativ, minneskortsläsare, högtalar, laptopbricka, kamerastativ och självutlösare för kamera.

Enligt Stephanie Smitt Lindberg, marknadsdirektör på Scandic Hotels i Sverige, så är poängen med konceptet att underlätta resandet och kommuniktionen mellan bloggare, samt att bidra till en rumsstandard som efterfrågas av denna målgrupp.

Om scandic Hotels kräver ett blogginlägg i utbyte för övernattning är oklart, men vi på Hotellerbjudande applåderar initiativet och ser fram emot en övernattning på Sveriges mest bloggvänliga hotell. Det ska också sägas att Scandic Hotels överlag är väldigt duktiga på att anpassa sina hotell för olika behov och olika typer av besökare, vilket är väldigt hedervärt och inspirerande. Bara det är en anledning av välja Scandic vid ditt nästa besök i huvudstaden.

Tips! Kolla in aktuella hotellerbjudande Stockholm just nu.